Pages

Monday, October 7, 2013

Bz, bz, bz...



Sedar tak sedar dah brapa lama aku x buka blog. Serius aku lupa terus dengan aktiviti rutin stalk blog awek awek cun. Nak menulis lagilah malas. Kering idea tahap gaban. Aku juga memang salute blogger-bloger lain yang keep on blogging. Maknanye diorang sentiasa penuh dengan idea dan benda nak menulis. Maybe jugak sebab hidup diorang sangat cheerfull, happening dan ohsemm, dan tidak se-bosan macam aku. 

Satu sebab lain yang maybe sebab faktor kerja kot. Oh ya, aku sekarang da mula kerja tempat lain. Dah tak de dah hidup senang lenang dan kerja yang santai macam dulu. Time aku merepek menulis entry ni pon sebenarnya aku tengah outstation di Kedah. Minggu lepas di Kuching. Sampai je K.L, terus drive ke Alor Star pulak. Memang tabah je lah jawapnya, sebab dah sebahagian dari tanggungjawab. Ok, member dah siap bersiap, aku nak pegi makan. Babai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...