Pages

Wednesday, March 6, 2013

Dinner yang susah.

Pekara paling lazim yang selalu aku hadapi ialah bila nak keluar makan malam or bahasa jawanya Dinner. Sangat susah nak decide apabila masing2 membe lepass diri dengan cakap "aku ikut je", "mana-mana pon x kisah" dan yang paling sweet ialah "ko makan ape pn kami ikut".

So cadangan aku, makan western la mlm ni. Hahaha....koyak dompet.

2 comments:

  1. br je buat review kafe makanan western. haha. kann. masalah satu dunia tu. byk sgt plhn tmpt sampai xtaw n mls nk plh mne satu. haha

    ReplyDelete
  2. Yup. hehehe..masalah btul bila semua jadi blur bab makan. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...