Pages

Saturday, July 21, 2012

Hate list : Traffic Jammed





Assalamualaikum,

1st of all, nak ucapkan jugak Selamat berpuasa untuk semua orang muslim seantero dunia. Esok da start 1st day puasa, so jangan tewas awal dengan ujian yea... ;)

By now, aku dah selamat sampai ke Pulau pinang ntuk 1st day berbuka puasa dengan family. Excited gila rasa. Macam nak raya pulak..haha. Sebelum ni masa zaman2 belajar, mana penah aku balik untuk 1st day puasa. Bukan nak jadi anak derhaka, cuma kekangan masa dengan fulusss jea. Stended, hidup sebagai seorang mahasiswa... :)

Macam biasa, hari jumaat adalah hari gila kalau berada atas jalan pukul 5.30-7.30 kat key-el ni. Nak sampai penang awal punya pasal, redah jea. Akibatnya, Abes terkopak interior keta ni. Bukan sebab kena langgar, tapi luahan rasa membe @ driver untuk kereta yang aku tumpang balik ni. Kesabaran beliau amatlah limited, naknak pula jalan jammed....

Rileks bro, hahaha :D

- Posted using BlogPress from my WorkPad

Location:Home sweet home, Pulau Pinang

6 comments:

  1. klw x jem bukn kl nmenye.. =D

    ReplyDelete
  2. jammed tu nak uji iman bln2 puasa la . haha . . . selamat berpuasa ye :)

    ReplyDelete
  3. siapa yg suka kan bila traffic jammed nie.. huhu.
    btw same la kite. haz pun first buka puasa blik kmpg. makan ramai2 ngn family~ ^^ selamat berpuasa yup =)

    ReplyDelete
  4. Yup. hehe...x pe, menguji kesabaran je semua ni... :)

    ReplyDelete
  5. sekarang ni, petang2 lagi teruk jem kt kl. mne nak pergi bazar lg carik makanan. silap haribulan, berbukak dlm kete. huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...