Pages

Thursday, November 18, 2010

Lagi Kekuasaan Allah


Maybe bg sesetengah org, gambar nie dah lama dalam tenet, tapi aku nak share jugak sebab kemungkinan ada sesetengah lagi yang x penah lg tgk gambar2 nie n salah sorangnya adalah aku..huk3...Gmbar ni ada org yg send Email kat aku ntuk tatapan bersama...

Dipetik dari kandungan E-mail tersebut :-

Sesekali kita lihat kebesaran Allah di mana2. Baru2 ini ada kawan2 post kt facebook gambar pokok berbentuk tulisan Allah di sebelah masjid Sungai Masin, Batang Kali..
Dekat je dengan kita.. So, saye pun pegi la tengok sendiri.. Dan ambil gambar ni untuk di kongsi bersama..

Lihat pada ranting pokok dekat kubah tu..





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...