Pages

Friday, April 9, 2010

Terlepas sudah... (^-^)

alhaamdulilah..semalam budak-budak kejuruteraan elektrik UTHM da lepas satu azab blaja di Uni nie....smlam tlah slamatnya berlangsung seminar PSM a.k.a Projek Sarjana Muda...n aku sendiri pn x terkecuali laa dr seminar nie...damnn... (T,T)


Sehari sebelum presentation nie, 4 sure aku rasa semua presenter rasa apa yg aku rasa...korang tahu apa yg aku rasa??...sbnarnya aku pon x tahu apa yg aku rasa...hehehe...ngeng...tapi berdebar2 tue mmg stended aa....nak menghadapi barisan panel2 yang agak mantap...ops!..lupa aku nak bgtahu...kalau korang nak tahu, ygmana sememangnya korang x tahu, panel penilai projek untuk group aku nie terdiri daripada sorang Prof Madya n sorg lecturer biasa...PM Mohd Nor dan En. Mukmin....bagi budak2 FKEE UTHM, sebut saja nama PM Mat Nor..sape x kenal?? huh...macam2 feedback yg korang ley dapat n rasa2nya kebanyakanya semua negatif...jimbet tol...

sambungan, sewaktu aku presentation PSM 1 dulu pn, aku dah kene lanyak baeekkk punyee ngan PM mat nor nie...terasa macam diri nie sudah x bermaruah jee korang tau bile kene komen ngan dia...siot...n ini yg membuatkan aku nebess gila waktu nak present PSM 2 dgn dia..tmbahan plak aku org yg ke 6 present, sebelum aku tue sempat2 la jgak aku tgk budak2 lain di-laukan oleh PM Mad Nor nie..hahahah..paling teruk budak ROBOCON Uthm kene...dari bergaduh depan projector sampai la ke depan meja panel..keekek..membuatkan aku terpikir...kalau laah budak ROBOCON sendri kena lauk-ku-cukup-masin dengan PM Mad Nor tue, inikan pulak aku...OMGG!!!!!!! mampos aku....dahla projek x brapa nak jadi..but still ade output ok..;)

jeng,jeng,jeng....saat yg ditunggu tiba...aku pon dengan muka slamber pegi depan, cucuk pendrive pastue bentangkan projek aku...hati masa tue toksah cakap laa.....muka aku time tue toya jee....nebes lak...smpai cakap Inggeris pon terkelua perkataan melayu...(DAMNN!!) nasib baik diorang x perasan..hehehe...present punye present, x sedar rupanya da smpai slide conclusion..bapak cepat gile aku cakap...hehehe...tue x masuk lagi dengan slide yang aku skip2 masa panel aku tengah sembang ngan panel yg satu lagi....tipu skett..eheheh....n then, aku pon present projek aku kat diorang...yang aku heran bin pelik tue, waktu PSM 2 nie, x banyak plak soalan yang ditanya PM nie...kalau nak dibandingkan dengan sem lepas, mmg jauh giler aah...membuatkan aku terpikir "okla pulak mood orang tua nie hari nie.." musykil2....

tuupp!! 15 minit yang amat panjang skali yang aku rasa semenjak aku blaja d UTHM nie pn berlalu...lepas aku ucapkan terima kasih pada panel2 aku, aku pon dengan bangganya melangkah blah dari makmal pengalatan tue....x pandang blakan pon..gile eksen ko eik...tadi pagi terhegeh2 ko gabra masuk lab tue, lepas abes ko blah trus eik.. huhu..bukan ape...lepas abes jee present psm tue, secara otomatik je suis letih kat badan aku ade sape petik ntah....lemahh je rasa bada...maklumla, 3 malam aku lenjan tongkat ali power root orang kampung supaya kasi mata x ngantuk....balik umah sewa aku, baca komik naruto jap, x lama, 10 minit je...pastue merangkak perlahan2 ke katil aku......

Damnn!!!! Gile nyenyak aku tdo...sampai kelas akhir subjek Aplikasi Mikropengawal pon aku x pegi.....(- -,)'



nie lah sebahagian dr projek aku...(..poyo Gile tayang projek x siap lagi kat org (^ ^,)V..)...teka komponen mana yg paling mahal..??.;)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...