Pages

Tuesday, February 16, 2010

Cuti-Cuti Pulau Pinang


CNY.....har yg paling aku tunggu-tunggu n juga haru yg aku plg x minat pon jugak..huhuhu...why? coz bila CNY, banyak kedai memang wat sale gegila nyer aah...kdg2 smpai 70% less beb!>..rambang Mata aku masa p jenjaln kat Jusco...Tpkir gak..."Asal raya Puasa x dak less mcm nie skali?"..huhuhuhu..yg paling aku x gemar plak, umah aku majo nyer chinese..huhu...dah le malamnye dengan pertunjukan bunya api free (Kalau cantik x pe gak) tambah lagi dengan dentuman mercun papan diorang yang saiznya agak bapak bagi aku.....Penang nie kalau lah CNY, huh memang x yah lee planning nak keluar g memane pun.....dok umah sudah..sebab KONFEM JALAN JAMMED Teruk!!...Mcm td siang, aku pegi Queensbay mall dkt tepi laut nuu dengan kawan aku (Pakcik)....wlaupon esok dah nak keje, ramai jgak org cina kat sana....hehehehe....menyesakkan perut n kepala jew....hehehhe.....ape-apepon, esok dah nak gerak balik Johor...Rasa malas pon ada...tapi mengenangkan dengan semua hal yang aku x settlekan lagi tu (Draft PSM2, Simulation PSM, Result PSM, Hardware PSM, Test Engineer N Society, Test Fuzzy Control), aku gagahkan jugak nak balik esok..hehehe....


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...